torsdag den 1. november 2012

Bliv gode venner med din krop



Jeg er blevet spurgt om, jeg vil skrive et indlæg på bloggen, da mange kvinder med PCO er virkelig i vildrede om, hvordan de skal klæde sig. Så her er mine tips til PCO piger med ”runde” maver.

Førstehåndsindtrykket vejer tungt i den samlede vurdering, som vi mennesker gør af hinanden. Du kan med enkle virkemidler få fremhævet det du er glad for og få skjult resten. Det kan give selvtilliden et ekstra nøk opad, som gør, at man føler sig afslappet og godt tilpas.
PCO piger kæmper tit med store runde maver, men har pæne arme, bryst og ben:
Fremhæv dine arme – f.eks. ved at have en skjorte på uden ærmer.
Fremhæv ben – f.eks.  ved at din bluse eller kjole stopper midt på lårne.
Fremhæv brystet – f.eks. ved at ved at have detaljer ved brystet – draperinger, vandfald, dyb udskæring og god bh der støtter og løfter.
Skjul maven – enkelt tøj der sidder følger kroppen, men ikke er for stramt og poset, ensfarvet og med detaljer som lommer eller lynlås i siden trækker opmærksomheden væk for maven. Blusen eller kjolen må gerne gå lidt ud forneden, da det giver balance til kroppen.
Mix forskellige materialer – f.eks. skind, silke, bomuld, pels for at få et personligt udtryk.

Makeup tips:
Bland lidt dagcreme i din foundation, så du får en naturligt hud og som giver en jævn hud uden rødmen og andre skavanker. Brug evt lidt mineralpudder for at gøre makeuppen mere holdbar.
Læg eyeliner på det øverste øjenlåg og ton herefter med lidt øjenskygge, så bliver det mere naturligt og ensartet. Brug sort, brun eller grå. Under øjet kan du evt bruge en kontrast farve til dine øjne. F.eks. har du blå øjne, brug en gylden farve, har du brune øjne brug en blå eller lilla. Herefter mascara.

Links: www.pcoliv.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar